Thursday, March 29, 2012

WASABERs dan SOALAN!!!

Assalamualaikum dan saam sejahtera para pembaca yg saya hormati sekalian..(effect pelajar TESL belajar kesantunan bahasa Melayu)...wakakaka

baru-baru ni komuniti WASABER digemparkan dengan berita kehilangan ramai blogger2 otai dari komuniti tuh.........nasib baik boleh la jugak jejak diorang ni,,alaaaa biasa la kes2 sibuk dengan kerja n study masing2..so,,kurang lah sikit menumpukan perhatian kat blogspot...

sedih~~~keluarga WSB......
di samping kesunyian yg melanda keluarga Sabahan Blogger nih,,masih ada blogger yg prihatin dan mencuba utk menghangatkan kembali apa yg pernah hangat dulu..perrrggghhhh,,ni kali la..mcm tahi ayam pla maen hangat2 ni.. :D

terdapat para WASABERs yg buat segmen sendiri yg mereka panggil...

From Wasaber to Wasaber #2 (Reply and Ask)


aku pun nda clear juga pasal segmen ni,,maklumlah menunggu orang tag,,teda juga kena tag..sedih juga la,,tp dlm masa yg sama bersyukur sbb banyak g assignment maw d layan ni,,takut nda terlayan pla tag diorang nih.. :)

antara WASABERs yg dah mencurahkan idea n tenaga dalam segmen ni.......



Sila lah baca....... :D
kalau rasa-rasa maw sumbangkan tenaga,,boleh laaa buat entri..kamu main tag2 sja bahh WASABER2 yg kamu kenal..pastu kamu kasitaw ja dia saaaaana facebook..hohoho

baaaahhhh,,cau sin ci..masa untuk bersukan.. XD

Reactions:

2 Pengkritik Jemputan:

Yvonne Iman Felicianus said...

saya ingat kau aksih soalan.inilah bha ni blum baca entry sudah beriya2 membalas di fb :D

Mohamad Saiful said...

hahaha..tu la aku pun heran jga apa knun yg maw d jawab dlm post ni..hoho

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management