Friday, March 30, 2012

From WASABER to WASABER #LOL

assalamualaikum dan salam sejahtera..niat hamba post benda ni sebab maw jawab soalan c ImanDazzle @Evon nih.....hohoho..nasib baik ASSignment 1/4 dah hantar,,ada dua lagi untuk weekend..zzz

ni naaaa soalan2 n jawapan dia.. :)

1. Kamu ada url blog tersendiri kan.Kenapa kamu letak itu URL?Apa penyebab dia? Hehe :D


Jawapan: Sebenarnya dulu masa muda2,,aku amatlah meminati muzik yg dorg cakap indie2 tu..bkn hindi ah,,hehehe..jadi dengan itu aku terniat la juga maw buat blog untuk review band2 indie d malaysia ni.. :) pastu bila da fikir2 nama URL,,trus ambik MYmuzikholic..my muzik holic ni bukan la bermaksud "Saya punya muzik horlick"..hehe..tapi MY tu maksud dia MALAYSIA,,so Malaysia Muzik Holic la knun.. :) harap kamu faham.. :D

sekadar hiasan~~~ :)
2. Seminggu berapa kali kamu update belog?


Jawapan: Kalau dulu-duuuuulu,,seminggu maw 3 kali jak update blog..tu pun hujung minggu,,hehe..sekarang???sebulan sekali,,kadang2 teda..wakakaka..kalau blogger.com ni mcm sim kad blh expired sbb nda reload,,lama sda expired blog ni..hohoho

3.Siapa suka tengok wayang? Wayang macam mana kamu suka tengok?


Jawapan: suka juga la,,hehe..tp nda la smpai tahap kena panggil kaki wayang.. :)

aku suka tgk wayang yg graphic n genre dia mcm 300,,thor,,clash of the titans,,wrath of the titans,,immortals n sewaktu dengannya,,hehehe..best owhhhh...cerita zaman2 greek yg epic la katakan.. :)

5.Att : Saiful : Astaga punya kiut kau kan time budak2.Hiiiss!post lagi gambar budak kau 1 untuk saya.


Jawapan: minta maaf laaaa evon,,gambar2 semua kat rumah..huhuhu..aku xda bawak plak p cni KK..hahaha..xpa laaaa,,aku bg jga ko gambar aku..tp ni kc tgk beza aku dlu n skng..hehehe..jgn tkezut aaa.. :)


2010
awal 2012..hoho
khas untukmu evon,,ko nampak ka beza dia tu??hahaha..


ok lah,,utk WASABER lain nanti la aku tnya korang soalan ah..aku maw mngumpul soalan dlu nih..baaaa Thanks Evon.. :)

Reactions:

2 Pengkritik Jemputan:

Yvonne Iman Felicianus said...

gambar kau berbija betul oh kan.hahahhaa

Mohamad Saiful said...

wakakaka..tu la bah,,member2 aku hampir nda pcya tu aku.. :D

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management