Saturday, July 23, 2011

Ben Ashaari Cari Blogger Kreatif..AKU UMPAMA !

Lagi2 segmen BEN ASHAARI..hehehe


ahaaaaaa,,ne segmen kedua bersama Pak Cik Ben yg aku join,,katanya nak cari Blogger Kreatif??Waahhhh,,aku kreatif kerr??kalau x d pecahkan ruyung manakan dapat sagunya kaaaan..so,,untuk menguji kekreatifan diri nih aku pun menjoinkan lah diri aku dalam segmen ni..
citer sikit pasal segmen ni,,segmen ni mengkehendaki blogger menggambarkan diri mereka umpama _______  d dalam dunia blog nih...nak taw lebih lanjut just klik kat nama Pacik Ben kat atas entri ni....

Aku umpamakan diri aku sebagai.........................................................



KENAPA KEYBOARD?? - Aku umpamakan diri aku sebagai keyboard d dalam dunia blog ni sebab keyboard mempunyai huruf2 yang berselerak tapi semuanya dapat disatukan menjadi ayat bila dimasukkan ke dalam sesuatu cerita...macam blogger,,banyak idea melimpah2 dalam otak,,akhirnya dizahirkan melalui penulisan blog....tak gitu??? : )

aku dah join,,korang bila lagi???nak join KLIK SINI!

Reactions:

29 Pengkritik Jemputan:

zaeimah ismail said...

=D
i think u'r right..
macam2 mende kt dlm otak..tapi kita susun balik jd entry yg best..^^

DaYaH JeLitA said...

woot~ kreatif :))
jon la tgk saya jugak

http://asiahrazali.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html

NadiRah said...

oh..btol3..
nice!!!


http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html

miss nurul said...

hehe kreatif la awk :) btw thnks join blog sye :)

Nadzirah K. said...

saya dtg sini & follow skali:)
idea yg kreatif..

putra_chabee said...

thanks korang!!!!hehehe..idea biasa2 jerr tuuu... =)

piko said...

keyboard.. betul.. betul..:D

putra_chabee said...

piko,,yerrrrr..ntah dari mane saya cedok idea tu..hehe

harrazdani said...

umpama keyboard laaa ni...betul jugak yer...setuju2..have a nice day

jom tengok harrazdani umpama apa plak.huhuh

http://harrazdani.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html

putra_chabee said...

@harrazdani,,ngeeeeee....thanks visit

MiSs ChUbBy ChEeK said...

nice entry...balas knjungn awak.

putra_chabee said...

@miss chubby,,nama kita sama lerrrr..hehehe..thanks 4 da visit,,

yuyue said...

yuyue pown sukeeee entry nieh :)

putra_chabee said...

@yueyue...thanks,,kitew pon suka entri yuyue psl pinggu tuuu.. :)

Bella said...

Keyboard... Betul juga...
Tanpa keybord, macam mana blogger nak update blog an... even touchscreen pun memerlukan keyboard virtual lagi tu... kreatif333...

Farhah Azman said...

kreatif gitu...:)

putra_chabee said...

@bella,,hehehehe..sumernya bermula dengan keyboard kan....xpun keypad..hehehe..

putra_chabee said...

@farhah,,thanks..awak pun apa kurangnya.. :)

Pink Diva™ said...

Very creative because you can think about this keyboard ..

And I agreed, because without a keyboard, no one can connect all the sentences into one...:)

putra_chabee said...

@pinkdiva.....wahh!!!senor wsb puji aku....yay!!hehe..thanks 4 da compliment,,

cik gege said...

keyboard..kdg-kdg kita nmpk satu huruf.tp bila ditekan ia akan menjadi ayat yg paling bermakna walupun org x berapa nak paham...=)

Bro ahmad said...

banyak jasa keabord kt bro ahmad ni..thank
singah la

http://www.trioseposen.com/2011/07/aku-seorang-blogger-umpama.html

putra_chabee said...

yerrrr korang..thanks 4 da feedback,, :)

Acik said...

nak gi jenguk blog abg BA ... aku umpama ...?

anismelon said...

keybord bantu kite menghasil kan seribu ayat..nice nice..

http://anismelon.blogspot.com/2011/07/segmenben-ashaari-cari-blogger.html

putra_chabee said...

yerrr...thanks3,,

SoLy SoLicious said...

singgah dr segmen bro ben ^_______^
diri bagaikan keyboard ye..nice2

putra_chabee said...

@soly....yerrrr laaaa,,klu tgk keyboard nnt msti ingat kat saya yerrrr.. :)

Zul Fattah said...

.. haha
.. happy blogging..

http://zulfattah.blogspot.com/

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management