Thursday, July 21, 2011

Ben Ashaari Cari Blogger Baru Jerr

Lagi2 segmen Ben Ashaari...hehehehe..


ahaaaaa,,oh my gassss!!!ne first time aku join segmen Pacik Ben neyh,,aaaa??abang Ben??aku suka panggil pak cik sebab wajah dia mirip wajah adik mak aku merangkap uncle aku,,haha...serius ok,,mmg sama...ok stop pasal kancil dua serupa nih,,aku nak citer pasal segmen Pak Cik Ben neyh,,

first,,dia suruh aku bagitau korang,,blog aku nih layak di follow n di baca selalu...hahahaha..bukan nak minta korang kutuk ok~~ aku hanya menerima arahan,,haha..

alang2 menyeluk saku,,biarlah banyak duit yang keluar kan..alang2 aku dah wat entri nih,,aku nak citer gak la macam mana aku terjebak tergoda tergerak hati nak join segmen Pacik Ben neyh,,masa kat kelas td..aku duduk kat belakang blogger Farhanezam..secara xsengaja aku terpandang banner blog Pacik Ben ni tertera kat muka blog dia,,ahaaaa mula saat tu la aku curious kaaann..segmen apa yang penting sangat sampai member ku ni sanggup buat entri baru,,dalam kelas pula tu...rupanyaaaa~~~ segmen Ben Ashaari Cari Blogger Baru..oleh kerana aku pun blogger baru,,aku pun menjoinkan lah diri aku dalam segmen ni..korang bila nak join???

aku rasa da cukup panjang entri yg merapu ni kan,,cukup la sampai sini jerrr yerrr...kepada Pacik Ben,,maaf la kalau aku tak join segmen2 sebelum ni,,bukan tak nak join..takut tak layak,,maklumlah,,freshie...hehehehe.thanks for reading,,

Reactions:

18 Pengkritik Jemputan:

nur said...

MENYINGGAH DI BLOG BARU NI.. BOLEH KAN?

putra_chabee said...

boleh,,xda haaaaal.. =)

honeycracker said...

hi!
terjah dr segment Abg Ben
selamat berkenalan & follow ^^

http://hihudihatiku.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

DoodleLicious said...

Hai hai haii

salam perkenalan

belog dudel sy masih suam2 kuku lagi ^_^

putra_chabee said...

yeyeh!!!hehehe..thanks arr korg,, =)

ninie_azriena said...

hai2,,
ninie terjah sini dari segmen abg ben..
salam persahabatan (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen Encik BA
dah follow belog awak dah
kalo sudi folloow la belog saya plak

putra_chabee said...

wahhhh,,ramai nyew org komen dari segmen BA..hehe..thanks korang,,yg dah follow jgn risau,,saya pasti akan follow blk... =)

Marina said...

marina, blogger baru datang membacer

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

maszull said...

slm perkenalan...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

putra_chabee said...

@marina..baru kerrr???hehehe..

@maszull..salam perkenalan jugak,,thanks for da visit..

me@monolog said...

salam kenal :)

Disable word verification untuk mesra pengguna. Boleh baca selanjutmya di sini

http://monolog25.blogspot.com

GaRy™ said...

gary datang dari blog abang ben... gary follow cne yer~..

ame elms ! said...

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

imnabila said...

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

mas saari said...

singgah sini n follow blog awak!

jom singgah blog Mas..
http://www.massaari.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

Zul Fattah said...

terjah sini jugak..

http://zulfattah.blogspot.com/

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management