Tuesday, May 10, 2011

NombOr PLat PeLiK BebenO!!

cerita ne aku maw publish dr semalam g..hehehe...idea utk post benda ne hadir bila aku n member2 aku bru jak habis maen bola kat padang IPG Gaya nih,,bila dah lepak ne...mula la citer2 mngarut....hahahaha..citer pasal nombor plat ne d mulakan bila ada sebuah kereta lalu kat depan tmpat kmi org lepak,,plat number kreta 2 blh la d katakan chantek,,SAA 2323 D...

so,,kami pun mula la mengarang nombor2 plat pelik n lawak....hehehe...antara nombor plat yg mendapat sambutan adewlah BAK 5 O...yg mbawa maksud bakso,,haaaa ne utk mereka yg suka mkn bakso lah..heheehehe..next,, MAF 14,,yg ne utk org2 yg wat2 ganas arr...MAFIA,,hehehehe...1 lg,, TAP 41...haaaa,,yg ne aramai tiii!!!hahaha...so,,dengan idea2 member2 aku yg agak kureng ne...aku pun search la kat google nombor2 plat pelik kat MALAYSIA ne...hihihi...hasilnyaaaa,,

kesian kat org yg duk kat bkng kreta ne,,NAJIS!! =D
ne utk org2 yg lapar....hehehe...owner kreta ne msti XXXXXL..hehe...NASI!!
yg ne kes terlalu sygkan anak...haha..BEN 10!!
owner krta ne msti jujur tahap gaban kn,,mngaku bnyk daki kat badan..DAKI!!
sampai hati owner kreta ne bg nama kreta dia TAHI..huhuhu

ne laaaa yg td,,aramai tiiii!! =D

ne utk mereka2 yg tuuuutttt..hahaha...BRA!!


ne pun swaktu dengan nya,,shhhhhhhhhhh.. =)

tgk sign proton 2,,hehehe...MAFIA kluaran malaysia,,,

ne yg bcita2 nk p PARIS tp nda jd...cian2,,, =D
amacam???hehehe...skng aku maw tnya korg lak,,apa plat nombor idaman korang???hehehe...aku??

BL 0993 R = BLOGGER...hehehehe

Reactions:

6 Pengkritik Jemputan:

Ibrahim Ismail said...

Seronok baca blog Saiful. Sangat original, dan kreatif. My fav: L0V3.

Cho said...

hahaha, sy inda pernah pla t'fikir mo kc jd perkataan tu nombor plat.. sy paling suka gambar numbur 8.. beguling2 sy ketawa...

bbybie lurvly said...

punya men lwak ahahah ! t kuar gg ku ktwa tgk gne ne. ahahahah ! siuk oo blog kw :)

putra_chabee said...

abg im >> doesnt it too much 4 a beginner like me??huhuhu...anyway,,thanx!!
cho >> ko jga la paling manang,,,
bbbybie >> tengkiu3.... =)

Depp said...

hahahha,, siok ni crta ko pul.. plat number yg pelik2 ni bikin ktwa suma wakakaka XD

putra_chabee said...

haha..c depp!!!sorry la ne baru tereply komen,,nda tnampak baaa.. =D

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management