Wednesday, October 12, 2011

Birthday Anniversary Paling Lawak!!

wakakakakakkaka..semalam,,(08 October 2011)..ulangtahun hari lahir aku beb,,terima kasih kepada member2 aku yg sudi wish birthday aku,,xkisah la dari facebook kerrrr,,or face to face..tp rasanya dari facebook lg banyak kot..maklumlah generasi IT la kunun,,

berbalik kpd cerita birthday paling lawak nih,,oleh kerana birthday aku kaaaaan..member2 aku ajak aku outing lepak2 kat KK ngan diorang..n oleh kerana aku bgelar birthday boy,,aku request la...

" hari ni kita keluar macam first semester kita kat sini..xyah guna private transport,,kita p naik bas n jalan kaki kat api2..rindu pula dengan suasana tuh.. "


bas kat nepal.. *xda kna mengena ngan entri..lol


hahaha..member2 aku pun sporting gila,,semua ikuuut jak..kunun sama2 merindui saat2 jadi freshie dlu..ok,,lawak pertama yg juga lawak of the day ari tuh.......

sorang pakcik yg blagak cool nih,,siap main peluk2 tubuh lg masa tnggu lintas jalan...gila2 cool la,,pastu dengan secara tiba2 dia p blari lintas tu jalan.........lol..yg lawaknya,,dia sorang jak yg brani lintas time tu pastu cara dia lari tuh punya lawak!!! klu tgk dari blakang..hahahahaha..



situasi lawak seterusnya kat restoran francais KFC,,mwahahahhaa..admin kat kaunter yg tnya2 tu kan hilang gigi dia dua2 kat tgh!!hahaha..terhibur aku tgk dia time tuh..bcakap dengan yakin,,tapi tu lubang nda blh cover..hahaha..smpai turn aku order aku xtgk pun muka dia taw,,takut tergelak.. :D

lawak2 lain aku xingat sda,,tp yg pasti masa tu satu hari aku outing ma member2 aku,,mmg enjoy gila..ketaaaaawa jak keja aku..hehehehe..thanks guys!!!!!!!!!!

Reactions:

1 Pengkritik Jemputan:

Ellye Evangelista said...

ee jaat oo pul...biar la ba dia teda gigi..dia ckp sa kiut tu ari tu tym sa p beli kfc..hahha... :P

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management