Sunday, October 2, 2011

Blogger Suka Entri Blog Pendek

zaman skng nih!!menurut kajian owner blog yg agak rajin mengkaji semenjak dua menjak nih......70% daripada blog yg lahir kat malaysia dan mempunyai ramai pengunjung serta follower adalah blog yg dimuatkan dengan entri2 ciput / pendek!!!!


aahaaaaaa,,adakah ini satu petanda yg generasi IT malaysia xsuka baca 'newspaper' lagi???or generasi 'IT' tadi hanya sukakan maklumat yg terang tapi tidak bersuluh??aisemen..nda faham????

maksud aku maklumat tuh detail dia kurang,,ntah btl kerrr x..ada jugak blogger yg cakap "wat pa nak bwat entri panjang2? straight to da point kn bagus "....hohohohoho

sekadar hiasan...hahhahaha

pendapat aku???entri panjang kerrrr pendek sama jak..yg bezakan entri2 ni bukan kepanjangan atau kependekan entri tuh,,tapi cara dia sampaikan info tuh yg penting,,kalau entri panjang2 pun tapi info yg nak disampaikan tu masih kabur,,nda da guna juga kaaaan....hhehehehe..

aku???prefer entri panjang dan informatif.....aku xbaca sangat entri pendek sbb mindset aku pasal entri2 pendek ni kurang info..hehehehe..cm na pula ngan pendapat korang????? :)

Reactions:

7 Pengkritik Jemputan:

Sufinah Yussof (SY) said...

tak qesah entry tu panjang atau pendek, yang penting info. tak pon cara penyampaian nya. ^^

FarhaNezam said...

betul pul! aku setuju 200 peratus heheh..

Mohamad Saiful said...

Cik SY,,yaaaaaahhh...entri aku amcm??hehehehe

par'an,,tengkiu3!!!hehehehe..singgah jgk ko cne ya..hehe

Sufinah Yussof (SY) said...

bagus. nda la menulis syok sendiri. SY suka. sebab tu follow. hehe~

Mohamad Saiful said...

thanxxxxxxxx SY.. :)

Sufinah Yussof (SY) said...

welcome~

Mohamad Saiful said...

@SY,,rajin yerrrr blogwalk.. :)

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management