Sunday, October 2, 2011

Pandai Bukak Segmen! Settle Tidak!



ceritanya simple jeeeekkkk..korang dah terbaca pasal blogger sorang ni buka segmen kat blog dia,,kononnya ada lepas join segmen tuh ada benda nak buat..korang pun dah tinggi semangat tahap gaban nak join benda tu..tupppp tuppp bila dah sampai masa blogger tu cakap dia nak buat aktiviti tuh,,dia xbuat pulak..

katanya xda blogger nak join....oiiii machaaa!!aku post dua kali kowt url comment aku kat sna,,blogger tuh yg sengaja xnak approve..lol

sakit hati??memang la..penat-penat aku promo segmen dia tuh..hehehehehe

apapun aku wish all da best la utk blogger nig,,follower banyak tp blog *muntah..lol..pesanan dpd penaja,,"lain kali jangan buat segmen tipu!"..hahahaha..

pagi sabtu yg memberangsangkan.....lol

Reactions:

0 Pengkritik Jemputan:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management