Saturday, October 29, 2011

WSB BOTM Oktober - Nama Pura

Fuuhhh!!setelah bertungkus lumus mencari gambar2 lama kat dalam tong sampah kotak album gambar family aku, akhirnya jumpa jugak gambar2 aku masa kecik dulu. Taraaaaaaaaaaaaaa

aku(tengah) ngan kazen2 aku,,yg kat kiri aku tuh skng da ada anak satu dah,,sebelah kanan tuh umo dia 17 thn da skng.. :)

Sebenarnya ni kali kedua aku join BOTM WSB, maklumlah freshie. Ok, untuk BOTM Oktober nih tajuk dia nama pura, atau secara saintifiknya dikenali sebagai nama panggilan. ==”

Sebelum aku bagitau korang nama pura aku ni, aku maw korang rasa bangga dulu siiiiiikit. Kamurang maw taw, dalam dunia ni selain family aku, korang jak la yg taw nama pura aku masa kecik ni taw!! Member2 yg selalu hang out ngan aku pun nda tau ne nama. Hahahaha.

ngan adik kesayangan nih,,hehehe..nama dia Syamsul,,nama pura dia Tem.. :)

Nama aku masa kecik? family aku panggil KEPOK. Oh tidaaaakkk! Bukan Ke-Pok, sebutan dia K-Pok. Ada bau2 K-POP sikit. Hahaha. nama nih aku xpernah tanya pun kat family macam mana aku dapat, sebab aku xberapa berkenan ngan nama nih. Hehehe. Pada pendapat aku la, disebabkan nama aku SAIFUL, dia transform jadi SEPOL, pastu pgi EPOL, pastu KEPOL, last2 result dia kan jadi KEPOK. ==”

posing maut nih!!hahaha..sorry kualiti gambar nda bagus ging,,yg kuning2 tuh effect external tuh..rosak dalam tu kotak2..zzz

Yg sandinya tuh kan, nama nih melekat sampai sekarang!!! Oh tidaaaaakk! Tapi family sebelah bapak aku jak yg masih panggil aku ngan nama nih, bayangkan! Masa keramaian keluarga pun dorang panggil macam tuh! Nda ka hilang macho aku depan chicks dalam majlis2 tuh??? Hahahaha. Tapi bila aku dah meningkat dewasa kunun ni, panggilan tu beransur2 hilang. Rindu la pulak, haha.

Baaa aku rasa cukup la sampai sini jak aku cerita, bak kata WSB, K.I.S.S.hehe. kalau maw cerita2 lebih pasal zaman kanak2 aku, kontek2 jak owner blog ni ah. Hehehehe.

Salam.

P/S: Sorry gambar nda best kualiti sebab gambar2 nih rosak dalam kotak album gambar..jumpa2 jak terus macam nih..sorry ah ging,,

Reactions:

9 Pengkritik Jemputan:

saveqmm said...

Ahahha..kepok!!!!nicr name bha..aq maw join ni tapi ndada gambar masa kecik..taula zaman darurat kan..hakhakhak

But dway,nice name nice entry nice pic!..merasa juak ko badan gemuk time kecik ya..aq x pena langsung gemuk!!!ahahh

Mohamad Saiful said...

hahaha. alaaa, ko cari jak gambar cristiano ronaldo masa kecik, boleh juga tu. yg penting ada cerita bhaaa.. :) gambar btl tu sampngan, hahhahaha. cpat la ko tulis entri tuh, aku maw baca . :D

King.Ikki said...

Hai Kepok :)

Aha, montel bana kau time kecik tau. Gudluck ar Kepok.. Bangga aku dapat tau nama timanganmu..:)


-ZRn-

FarhaNezam said...

gud luck pul.. eh kepok heheh.. kasi manang!

Mohamad Saiful said...

thanks kmurg..uiuiui,,jangan pgl nama tu eh..bkin malu,,hehehe..par'an,,ko tuh kita dua jak taw dlm kelas keyh..hehehe

p[A]n[A]d[0]L© said...

saiful --> kepok..
rasanya ko jak la nie yg ada nie nama tau..
aahahah

apapun, gudluck.. ;)

Mohamad Saiful said...

hahaha..panadol =="
aku pun rsa aku jak kena pgl kepok dlm dunia ne..wekkkk

saveqmm said...

kepok baru ku perasan ko punya kazen di 1st pic tu kurang senang sama ko bha..wakakkaka

Mohamad Saiful said...

hahaha..ya bro,,dia mmg slalu kurang senang ma aku tuh,,hahahhaha..dia xpuas ati aku duk depan bha tu,,hehe

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management