Tuesday, December 13, 2011

Aku Rindu Blogspot


(sambil angkat2 kening)
isk3,,lama~~~ sda aku nda update blog aku nih..kepada pembaca2 tegar aku,,(kalau ada la..hehehe) aku minta maaf sesangat sbb past few weeks nih aku busy ngan final year foundation exam aku..huhu..aaaa???aku online facebook???alaaaa,,aku online sambil baca nota tuh..hehe

ok,,berbalik kepada tajuk entri aku nih..AKU RINDU BLOGSPOT..aku nak cerita pasal semua benda yg aku rindu masa aku “cuti” tulis blog nih..

kata orang putih,,first of all..yg paaaaling aku rindu..blogger.com..hehe..xpernah aku masuk dashboard blog aku dalam jangka masa tu taw..aku view blog aku nih pun mcm nda pernah..huhu..rindu blogger.com sbb mau tengok notification blog2 lain..kalau dulu masa2 free,,aku selalu terhibur baca tajuk2 entri blog kat sana..macam2 ada~~~ hehehe

secondly,,yg aku rindu tahap gaban nih off kos la my beloved komuniti sabahan blogger WSB..dulu selalu juga la lepak sana website diorang nih..pigi CRB..baca2 entri lama..menjeleskan diri tengok entri pemenang2 BOTM..hehehe..masa “cuti” ari tuh ada juga la pigi sana sekejap,,tu pun sebab menjoinkan diri BOTM Oktober..hehehe..tp still juga rindu,,btw aku menang tempat ke 6 dari 10 orang peserta..hehehe..syukur la,,semua hebat2 nih..aku dapat banner g,,korang blh tengok banner tuh kat bawah saaaana.. :)

Thirdly,,aisemen…..aku rindu~~~ stalking blog orang..dalam erti kata lainnya,,blogwalking..hehehe..dulu sebelum darurat,,setiap malam nda kurang dari 5 n nda lebih dari 12 (macam soalan esei spm la pulak) blog aku p singgah ooo..tp dalam jangka masa aku “cuti” ari tuh,,ada laaaa dalam 2 blog satu minggu..tu pun sbb maw cari soalan spot utk exam dari blog2 student IPG lain..hihihi

Apaaaa lg arr yg aku rindu nih..bha aku rasa tiga kat atas ni jak la yg aku rindu pasal blogspot..foundation da habis,,hehehe..pasne mesti xda halangan da maw tulis entri..keep in touch arr ngan blog nih..

assalamualaikumn n thanks!!!

Reactions:

0 Pengkritik Jemputan:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management