Tuesday, January 24, 2012

Design Baju Futsal TESL G123

hey guys!!!lama xtulis entri..sorry sesangat..tetiba ada minat baru(duduk buang masa dlm bilik),,sebab tu blog ni pun xda cerit baru..but,,here i am!!!yeahhh bebeyh.. LOL
xda laaaa,,aku 'muncul' kembali ni pun sebab mahu tayang design baju futsal untuk batch aku..aku yg design baju ni..kalau ada sebarang komen,,boleh la ampai di ruangan komen saaaaana bawah..jgn malu-malu..komen membina amat diperlukan.. XD


warna baju kitorang belum decide lagi..tapi kalau ikut aku,,mahu buat warna oren,,nda pun macam warna baju kelab liga perdana inggeris Everton FC tu,,yg warna pink..adedeh,,maklumlah mahukan baju yg lain dari yg lain..kat KK ni kalau warna-warna biasa jersi,,ramai sudah org pakai..nda best ni kalau sama.. XD

so,,aku minta komen korang pasal design baju ni..
terima kasih.. :)

Reactions:

1 Pengkritik Jemputan:

JUREY SKYWALKER said...

bagus designya

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management