Sunday, May 1, 2011

WSB BOTM April 2011 | Aku Tercalon!!

BOTM April 2011
yahooo!!rasa gumbira yg xterkata bila aku taw blog aku yg xseberapa ne dicalonkan utk jadi pemenang Blog Of The Month (BOTM) WSB April 2011.....baru dicalonkan wokey,,xmenang ghehehehe...aku rasa excited sgt ne sbb blog aku maC mentah g,,dlm family WSB pun baru lg taw.....tapi dah tercalon utk BOTM yg da lama aku idamkan ne.....hehehehe...aku maw ucap bnyk2 terima kasih kat dua juri gempak BOTM April ne,,juri MSS n juri FR...dorang ne mmg gempak,,tanpa dorg sapalah aku...hehehehe...thanx3,,

calon2 pemenang yg tsenarai ne sumer hebat2,,except aku..tapi nawaitu maw menang 2 sentiasa ada..hehehe..pasne aku tnggu coretan nama aku kat poster WASABER lak,,hehehehe..amiiiiinnnn,,

utk info lebih lanjut pasal proses2 or cara2 pemilihan WSB BOTM April 2011 ne,,klik link kat bawah...





ambik peluang ne utk ucap selamat berjaya kpd WASABERs lain yg tercalon!!korang gempak!!!


Reactions:

0 Pengkritik Jemputan:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management