Monday, September 19, 2011

Saya Terharu Sangat @ WSB!!

OMAIGOD!!!!!!ok..aku taw it sounds agak gay..tp aku mmg terharu sangat2,,


sebenarnya aku nak citer psal muka aku tmasuk dalam video Merdeka-Raya WSB...yayyy!!!!
bila krew2 WSB yg gempak dah wat penghargaan ni kaaaannn,,aku teringaaaaat pla masa dulu2....masa mula2 masuk tu WSB......rasa sedih ada..........rasa terharu ada..mcm2 la rasa ada,,hohoho..
ok,,aku terdorong utk bbloging ni sejak aku terasa SANGAT SIOK baca blog member aku sorang nih..c Par'An bhaaaaa...ndak lama pas tuh aku tbaca la blog c Farhan ne pasal nama dia tselit knuk dalam Poster Nama WSB edisi February 2011..

poster nama yg membawa aku ke WSB..(mode dramatik)
bila dah nampak poster nih,,teringin juga la maw masuk kc selit2 tu nama saaaaana poster...hehehe..pastu pgi la join WSB....................sampai la skng ne bgelar WASABER,,saya sangat bangga!!heehe..
ok bbalik kepada cerita tuan punya blog nih tmasuk sipi2 dalam video karya big boss WSB.....aku btl2 xsangka aku tsenarai dalam tuh,,dgn otai2 lagi tuuuuu...uiii naaaaaaaa,,punya excited aku tgk tu video smlm..
kmurg pun maw tengok tu video???bha mari klik sini.......


part aku hadir pada minit ke 1 : 32 lepas part c mix..hehehe...(just in case korang maw tgk muka aku jak) hahaha...
ok la,,aku rasa cukup la sda ne luahan hati aku...

TERIMA KASIH WSB!!

Reactions:

4 Pengkritik Jemputan:

Zurina J. said...

Terbaik adikku!
Nanti dah berjaya, jangan lupa sama WSB & wasaber lain ya... Selamat Maju Jaya adikku...:)

Mohamad Saiful said...

uuuuiiiihhhh...nda la,,mna blh lupa famly oooooo...msti ingat punyaaa,,insyaAllah.. :)

KhuZa SunshiNe said...

tahniah laaa ;p

Mohamad Saiful said...

urang atas humble.....cm jak mukanya teda sana,,hahahaha,,dia la tu yg paling manang..lol

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management