Thursday, April 14, 2011

Aku Tiada Bakat

huhuhuhu...perkara yg paling xbest ari ne masa audition utk pelakon2 pementasan drama Macbeth pagi td.....

aku xdapat 1 pun watak major,,punya sedih!!!!haha..
apa yg aku xpuas hati tu,,,,budak yg kena pilih utk ambil watak yg aku auditioning tu,,,aku RASA aku lg baik dr dia...
aku xcakap gak yg aku ni pelakon yg hebat...tp kita taw bha d mana level kta,,lagipun masa 'budak' 2 kena audition,,,aku adew kat tempat kejadian 2..hehehehe....SUMPAH!!teda2 ha...huhuhuhu
aku n member2 lain saspek mmg ada judging bias masa 2.....
sukar untuk d express dengan kata2....huhuhuhu

apapun aku down gila jo!!!
dorang bg aku minor character,,,,aku xmo join suda!!!!!
bkn sbb aku xmo ambik minor,,tapi aku xda mood sda maw blakon.....hehehehe

biar la aku jadi scriptwriter jak...huhuhuhuhu

tp aku ambik positif la hal ne,,maybe aku memang xda bakat d mata dorang...
aku xleh cakap gak yg dorang 2 pilih kasih kaaaaannnnn,,,

poster the tragedy of MacBeth by William Shakespeare


aku pcya yg semua ne ada hikmahnya..............................................................

Reactions:

2 Pengkritik Jemputan:

Nadirah Jannah said...

yakah? so sorry for that...
tp, npa ka ko fikir g2? judges dorg pnsyarah group 'org' i2?

putra_chabee said...

huhuhuhu....ya bha,,mmg bias....shit ne,,

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management