Saturday, April 9, 2011

room mate yang menyakitkan hati

isk3.....nih aku nak kongsi ckit cerita pasal room mate aku yg agak menyakitkan hati nih......aku pun xtaw la nak wat macam mana dengan budak ni.....ok,,klu wat esei standard la kan bagi definition topik dulu....so,,,menurut kamus dewan edisi suka hati aku sendiri,,,budak ni berumur 20 tahun...agak tua laaaaa......berasal dari keningau,,,n amatlah old skool....hohohohohoo

aku taw sumer info sal dia ni pun sebab aku nih,,,selain dari jadi room mate dia,,aku juga merangkap class mate dia....malang???memang malang nasib aku...hahaha...aku xda niat maw mengaibkan dia kat cni tapi aku dah xtaw macam mana aku nak release rasa sakit hati yg teramat sgt ni........so,,aku nak minta maaf la kat dia.....hehehe..

gambar masa Earth Hour ari tuh.....dia??kat sebelah kiri aku.......cari la aku yg mana 1,,hehe
ok,,skng aku nak citer pasal benda2 yg dia buat yg mnyakitkan hati aku........first of all,,,,,,,dia xpernah pun ambik taw pasal bilik kitorang nih....xpernah nak kemas barang2 dia,,asyik bersepah jak.....maybe bagi dia ok jak,,tapi bkn dia jak yg tinggal dlm bilik ni kaaaannn....rimas bha aku tgk barang2 bsepah ni,,,maw study pun ndak da semangat dah.....setiap hujung minggu,,aku la yg sapu bilik ni...buang sampah n sebagainya.....dia??TIDUR!!!sapa xsakit hati????

second thing,,,masa dia gayut ngan gf dia.........sumer member aku ada awek,,,tapi xda la sampai gayut hampir setiap jam.......ok,,,,mungkin gayut setiap jam 2 aku leh terima lagi...tapi yg xbesh nya 2,,,maen LOUDSPEAKER pulak....pastu kalau speaker handphone xpa,,ni pakai speaker BESAR joooooo......cam dia jak benda bernyawa duk kat dalam bilik ni...mnyampah btl aku,,,hairan!!!sampai aku nak gayut ngan gf aku pun kena berhijrah p luar bilik baru dapat cakap ngan gf dengan amannya.....sapa xsakit hati???hahaha...

hmmm,,klu aku nak tambah benda2 yg censored memang korang akan bosan baca...hehehehe...aku rasa benda2 yg aku ada hak maw kongsi ngan korang aku dah kongsi....benda2 lain amat lah memalukan dia,,,cian plak aku kat dia.....huhuhuhuhu...

hmm,,aku rasa cukup sampai ci jak la citer aku...hehehehe...sama2 la kita doakan agar room mate aku ne berubah....amin,,

Reactions:

3 Pengkritik Jemputan:

Nadirah Jannah said...

ko ne, x ka ko cba tegur dia ckit??

putra_chabee said...

malas maw tegur,,tua sda dia mee...dia taw jgk 2,,dia jak xmo ubah....

Nadirah Jannah said...

yalah...still, xkn ko mw biar g2? cian jua sa ngan ko ne...huh

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management