Wednesday, April 13, 2011

" WSB : GLAMOUR "....huhuhuhuhu

aku agak tersentuh la dengan perbualan yg tjadi antara aku n nephew aku masa kitorang kuar makan tadi...............

pasal WSB....
ni la dialog 2,,masih segar g d ingatan....cewahh!!!hehehe...

" aktif ko blogging sekarang arr Pul.... "

" hahaha,,,mna da...lma sda aku nda update ni.....fhm2 la bha kn cm na tahap bz kta ne..blog ko cm na?? "

" aku lagi la,,hangat2 tahi ayam jak...haha...lma betul nda update.... "

" eh,,ko da join WSB ka???cm teda jak 2 badge WSB blog ko aku tgk.......join la bha,, "

" ih,,nda aku join pul....aku blogging bkn maw cari glamer..juz utk diary jak,,,hehehe.. "

" (tanpa menyentuh sal isu glamer) diary online la 2 kan...hehehe.. "
trus aku tukar topik pegi TESL night..........................................

p/s: dialog yg berwarna biru adewlah dialog nephew aku....xmo mention nama dia,,hehehehehe...

punya sedih!!!!!!!!huhuhu....aku btl2 terasa owh,,aku sebagai WASABER ne trasa hati bagai d hiris bha bila ada org yg anggap WSB untuk platform dapat publisiti....honestly,,aku join sebab aku suka socialise ngan orang yg kongsi interest ngan aku selain dari isi masa lapang yg bosan kat IPG ni....bkn nak jadi popular knun,,,,huhuhuhuhu....sa sedih!!!!!

apa kata WASABERs???

Reactions:

6 Pengkritik Jemputan:

Alfian J. said...

Setuju aku ngan pendapt ko tu tau..:)

p/s : macam lain jak gmbr d post footer ko tu..

Ask said...

Salam.. hehe~
Huh! Pedih menusuk kalbu.. hehe~
Itu mungkin pendapat dia..
Bagi aku, sebab aku join WSB ialah sekurang2 nya dalam dunia berblogging nie kita tidak sendiri.. Kita ada family.. Itu lah sebabnya wujud WASABER~
Kalau berkenaan mau jadi glamour tue, tidaklah sama sekali.. Mungkin ada segelintir yg berfikiran begitu.. Bagi aku, wasaber menyatukan blogger khususnya dari Sabah.. Bila dapat kumpul ramai2 begini.. Kita tidak keseorangan.. Ada tempat untuk bertaut.. Ada family blogger yg boleh memberi semangat.. Itu dipanggil semangat setia blogger.. Baru lah nampak nikmat berblogging.. Sekurang2 nya bila join wasaber, kita boleh belajar antara satu sama lain~ hehe~
Agak panjang aku membebel~ hihi~
Apapun hidup wasaber!!

Aku follow kamu~ ^.^

putra_chabee said...

haha.....sa suka komen org atas nih,,panjang lebar tp bernas,,hahaha

follow ko juak~~~~

Nadirah Jannah said...

Thank God, I'm only intended to let people to look and comment the photos, instead of publishing my PRVATE blog. LOL.

I used to think just as how your cousin thinks too, until now. Privacy is a privacy. Can't be open to all. :)

putra_chabee said...

ummi,,that s not da case...this post is mainly about the way he thought about the purpose of those who joined WSB.....do u get it????

p/s: sorry im not so good in English.. =D

MyTawau WebTeam's Crew said...

Ahakss..baru ku baca ni pol...wakakak..ya aq gila glamerrrrrrrrrr...lol..

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management