Thursday, April 28, 2011

Contest Semua Tentang "4"

tadi member aku tag aku (Budak Ni Suka Merah) ,,,punya la...da la aku penat...hhohohoho....aku ikut contest lagi....ni adalah contest ke ~~~~ (aku pun da lupa da)....nama contest ni pelik ckit,,SEMUA TENTANG "4"....syarat2 penyertaan senang jerrrr,,,korang blh baca sendiri KAT SINI....hehehe..malas maw ckp bnyk,,,aku nk jawab soalan2 kat contest ne pastu tido ~~

sebagai plengkap syarat,,aku post la jgk ne banner knun... =)
* Empat perkara yang menggambarkan anda...
   - Sensitif
   - Suka kacau orang,,trutamanya yg nerd2....hahaha
   - Transformer,,hehehe...
   - Menyakitkan hati...(orang2 yg xkenal aku ckp cm ne..huhuhu)

* Empat nama manja...
   - A Pok...(uncle2 pgl cm ne)
   - Boy.. (member2 lepak)
   - Pol.. (bezfrens!!)
   - Abang.. (parents yg bg nama pglan ne..)

* Empat perkara baik yang kamu buat hari ini...
   - TER bangun awal utk p kuliah... =D
   - Tlg team "KEMAWAS" menang game pagi td,,hahaha..
   - Tepati janji utk main wakil IPG Gaya dlm frenly match bola ptg td..(mnang 1 - 0)
   - Kurang membuli nerdy dlm kelas,,,(kurang dr sebelum ne..hahaha)

* Empat tempat yang nak sangat pergi...
   - Old Trafford,,Manchester United...maw tgk Park Ji Sung
   - Mekah,,,tunaikan haji beb...
   - Tasik SAIFUL Muluk kat Pakistan....tempat 2 mcm indah.. =D
   - SEKARANG ni,,aku maw balik rumah aku... =(

* Empat benda yang wajib bawa bila keluar...
   - Handphone.... =)
   - Kad Pelajar....saja jak bwak,,mna taw aderrr emergency.. =)
   - Kaca mata,,,,utk minta puji jak ne.. =D
   - DUIT!!

* Empat perkara terakhir kamu buat sebelum join contest ni....
   - Post sesuatu kat FB...
   - Tunggu Budak Yg Suka Warna Merah sebab dia ckp maw online pukul 12...teda2 pun,, =D
   - Hantar tugasan yg lecturer bagi....(due date pagi td,,,hohoho)
   - Hantar mesej Selamat Malam kat gf....~~~

* Empat orang paling kamu sayang di dunia ne....
   - Ibu
   - Ayah
   - Siblings
   - Misna Octavia Made

* Empat jenis ragam manusia yang kamu jumpa hari ini...
   - Hipokrit
   - Lucu...(Budak Yg Suka Warna Merah..hahaha)
   - Korek idung masa presentation...
   - Berlagak macam hebat tp hampeh!! =D

* Empat misi yang mesti kamu capai tahun ni...
   - Kecikkan lagi badan ni...
   - Tukar room mate.....huhuhuhuhu
   - Fitness kena kc mantap g...
   - Masuk PISMP.....

* Empat habit buruk kamu....
   - Suka lengahkan masa...
   - Xsuka almari aku teratur,,mcm pundan bha klu tratur.. =D
   - Suka kutuk orang lain...
   - Suka langgar peraturan....huhuhu

* Empat perkara yang kamu fobia...
   - Makan sushi.......hhuhuhuhu
   - Bila jatuh,,,takut patah tangan lagi.... =D
   - Escape kelas kat IPG....tindakan disiplin dia ganas,, =D
   - Trauma tgk samurai ayah aku,,,,

* Empat sebab join contest ni....
   - Sebab contest ni menarik,,blh wat kita sedar diri.....
   - Sebab maw menang hadiah misteri..hehehe
   - Sebab aku terasa rajin maw menaip..
   - Sebab ada orang tag aku,,hehehehe

*sigh
gila banyak soalan kena jawab..heehehe...belum selesai g!!kena tag pulaaaaakk,,hehehe...saya dengan ini men tag.....
Ummi Nadhirah (photographer kitorang...haha)
Lizel Tiramisu (saja tag,,xtaw maw tag sapa)
Haizat (maw kaci bz dia sebab da bz ngan poster dia..hahaha)
Atiqah Syahirah (tjumpa link dia kat dashboard...aku taw dia rajin..hahaha)
Hanisa Sabrina (random jak aku tag dak ne..hehehe)

SELAMAT MENCUBA!! =D

Reactions:

3 Pengkritik Jemputan:

cik fiqa said...

thanks for join the contest..for futher info,always follow up my blog ok.. :)

putra_chabee said...

okay cik FiQa..hehehe

MIRAtheCLEO said...

hihi :) saya jengukk . saya sukaa jawapan2 anda . especially yang ada BUDAK YG SUKA MERAH tuh . hihi ni yang wat aku SUKA nie . len kali aku tag lagy laa . hehehehe :P

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management