Wednesday, April 13, 2011

Niat maw jadi JPP

first of all,,,,aku maw ucapkan terima kasih sbb sudi baca post ni...walaupun dari tajuk dia korang dah nampak sgt yg post ni boring.....hehehehe..
aku  maw cerita kat korang ne pasal nawaitu aku jadi JPP.......aaa??JPP??jpp ni adewlah akronim bagi Jawatankuasa Perwakilan Pelajar.....n antara tugas2 JPP kat IPG Gaya ni,,dalam jangka masa yg singkat,,,merangkap jawatankuasa utk pengurusan pelajar PPISMP ambilan Jun 2011 naaaaanti....alaaa,,,yg budak2 KPLSPM tuh......haaaaaaa,,,,dalam jangka masa panjang plak....JPP ni la yg jadi mata dan telinga jabatan Hal Ehwal Pelajar kat IPG nih,,,bukan spy lah,,,isk,,hehe...maksud aku,,,,dorang ni la yg bagi maklumat kat pelajar n jadi wakil pelajar bila ada komplen or yg swaktu dengan nya.........agak besar gak la tanggungjawab ahli JPP ne...........huhuhu

AKu maw jadi JPP!!!!!!!hehehe.....tp niat aku maw ngorat budak2 baru jak.....hehehehe.....boleh d terima ka alasan 2??????hahahahaha.......yg wat aku rasa bsalah ni,,hampir semua orang dm kelas aku maw jd JPP.....sedangkan yg kena minta dua org wakil jak utk 1 kelas......huhuhuhu....tp aku maw jgk jd JPP...so,,kawan2.....tolong la bg peluang kat aku...hehehe

2 jak la aku maw kngsi,,bosan???sapa suruh baca....hehehehe...

Reactions:

1 Pengkritik Jemputan:

Nadirah Jannah said...

Ko ne, x hbs2x mw mgorat... ceh~ jd mana mw ltak kekasih hati ko i2? ish3, ada2 btl. teringat pla org ckp, 'bg pada mrk yg boleh handle tnggungjawab i2.'

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management