Saturday, April 30, 2011

Yaya Azura 1ST Giveaway

Assalamualaikum n salam sejahtera...gila skema!!!what da fist...hehehehe

citernyerrr mcm ne,,Akak Yaya Azura aderr wat giveaway..td dia ada singgah kat shoutbox aku inform aku tuk join..oleh kerana kebosanan yg amat sgt,,tuan punya blog ne pun nak cuba nasib la d samping meningkatkan trapik blog dia.....biar sesak gtu,,hahaha...

http://diariibuwafiq.blogspot.com
syarat2 penyertaan giveaway ne senang jerrr,,,,

1) terbuka kepada semua follower Yaya Azura sahaja...

2) buat 1 entri ringkas btajuk "Yaya Azura 1st Giveaway",, letak banner dlm entri cm aku wat kat atas nih dan sidebar dan link kan ke entri giveaway yg Yaya Azura bwat....

3) tag 3 orang member blogger n pastikan diorang tahu. * lg ramai lg bagus katanya....hehehe

simple jak kan??hadiah??utk maklumat lebih lanjut korang boleh la lepak jap kat entri blog Akak kitew KAT SINI,,

sebagai pelengkap or pengeras nyew,,aku TERpaksa tag 3++ member blogger yg lain....tahniah kepada ;

Reactions:

2 Pengkritik Jemputan:

MIRAtheCLEO said...

ah. ko tak inform pun ko ada tag aku der~ hoho

putra_chabee said...

malas maw inform doe..yg aku taw aku da tag,, =)

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management