Sunday, April 17, 2011

TESL nite : An Avenue Of Icons



aku ada satu perkataan jak untuk menggambarkan malam TESL yg blangsung smalam (15th April 2011)....
AMAZING!!!
hehehe....kira mlebih2 ka 2?????ndak bha kaaannn....aku maw citer pasal first annual dinner aku sejak aku bgelar guru pelatih...hehehehe....dramatik ckit neyh,,
besh sgt malam 2,,,perkara yg paling besh bila dapat lucky draw.......number bertuah???045...heheheh....walaupun hadiah nya agak kurang mberangsangkan....

ni lah hadiah yg aku dapat 2...hahaha...syukur la dpd nda da.. =D

tapi aku tetap bsyukur sebab meja yg aku duduk 2 sumernya ada 7 orang......aku jak dapat lucky draw...hehehehe...persembahan2 pun semua gempak,,kecuali psembahan dari kelas aku laaarrr.....huhuhuhu...malas la maw citer,,nnt jadi nda besh ne entri..hahaha.....






haaaa,,,ni antara gambar2 ktorang masa TESL nite ari 2......tgk2 la klu berani,,hehe 

last but not da least,,aku maw citer ckit pasal makanan2 mlm 2,,alaaaaa besa la....hotel 5 bintang,,,,makanan pun bbintang2 la......masalahnya,,kami yg makan ne yg bbintang2,,,sebab???sedap!!!!hehehe...






ni la yg ktorang lahap smlm.....

tahukah anda???meja yg kami duduki semalam ada 3 tmpat ksong,,,n makanan utk 10 orang dilahap oleh 7 orang,,,,still nda cukup!!!hahahaha....thanx Shang Ri La.....terbaek,,,hehehehe...

to be honest,,the night was great!!everyone enjoyed da party n thanx for da organizing team for a successful event,,,,,next year,,,,our batch will be da organizing team....n we all know that it s gonna be tough........(lupa diri skijap)..hahahhaa

apapun skali lg aku maw cakap,,,'the night was great!!' hehe.....bha smpai cni jak la,,klu korang maw tgk lebih banyak gambar sal masa TESL night 2,,korang bleh blogwalk kat blog member aku kat bwh ni....

Reactions:

3 Pengkritik Jemputan:

SheNn said...

Can't wait for my TESL night next sem..hehe,btw,awesome night huh. :))

miss J said...

waaaa.... jeles ni... ahahha...[teda ketan tba2 jeles]

putra_chabee said...

shenn : haha...yupz,,awesome jon... =)

miss J : hahahaha....ada bha kaitan,,n anda dialu2kan untuk jeles.. =D

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management