Saturday, July 2, 2011

4 Weeks tanpa Blog

huhuhuhuhuhuhu.....intro post yg amat menyedihkan,,maw tmbah g..huhuhuhuhuhuuhuhuhu..
sbnarnya aku maw citer ckit pasal cuti 3 minggu plus 1 minggu pngurusan pelajar baru...JPP la katakaaaannn,,

aku nak citer sikit pasal minggu2 aku kat 'home sweet home' knun la,,masa cuti ne...of kos la sumer pikir pasal p enjoy2 p bwat lawatan sambil membazir duit p tempat2 yg best kat dunia ne kaaaaan.....namun,,sumer 2 xda dalam kamus hidup aku selama 3 minggu cuti kat rumah...huhuhuhu...punya sedih!!parents aku bz tahap gaban dengan kerja2 diorang...aku maw gak bwat trip dengan member2,,malangnya!!!aku xdapat kontek diorang ne...ada jugak yg da p balik kampung arrr,,,,p umah angkel dorang la...conclusion nya,,selama cuti 3 minggu tuuu aku duduk umah jak jd anak dara...hihihihi...d temani dengan DotA,,nasib baik aku blh main dota,,klu tidaaaakkkk,,blh mati oooooo kebosanan...hehehe

cukup sampai ctu jak cerita pasal 3 minggu pertama,,,skng!!aku nk citer pasal minggu pngurusan pelajar baru kat IPG Gaya ne,,jeng3!!

dmiggu 2 dimulakan dengan kekecewaan gak la sebab aku x dbagi tugas pd hari pertama pdaftaran,,,hehehe...kira lambat jgk la aku dapat jumpa junior2 ne...maklumlah excited nk jumpa junior kan,,so rasa edih 2 ada la jgak..namun begitu!!ahaaaa,,aku pun mnyibuk la jgk p sana dewan knun maw ambik 2 name tag urusetia,,padahal maw nengok tu budak2 baru..hehehehe...cikaaaarooo~~~~

miggu pengurusan pelajar ari 2 sangat best!!!!that was my first time laaaa urus budak2 baru ne,,pastu dapat plak students yg sporting n happening...mmg trasa la enjoy sgt ngan diorang ne,,tmbah2 plak RAMAI junior yg kiut miut ne..hahahaa..ada jugak yg lawak ne,,ada yg lemah!!pakai topi sekejap da sakit kepala,,kena suruh berdiri lama sikit da sakit badan,,hehehe...nasib baik aku xexpert sgt marah org yg aku xkenal ne,,soooo bg la can..hihihihi..

aku rasa ne jak yg aku dapat kongsi,,citer2 hot yg lain 2 klu nk taw PM jak tuan punya blog,,hehehe...thakzzz!!!

Reactions:

3 Pengkritik Jemputan:

Amiirah-Cassan said...

cool , you're back ! ^___^ happy blogging :)

Ibrahim Ismail said...

Wahh seronoknya berjumpa juniors yang kiut miut. HAHA. Itu baru 3 minggu, kami yang berbulan sudah ni mo reput suda. Cuti membuatkan kurang produktif. Tak sabar ni mo kerja.

putra_chabee said...

oii!!!member laaaama...hehehe..yaaaa,,im back!!yeah!!

abg im,,yaaaaaa....napa xnmpk abg im kat ipg seminggu ne???c4 yg lain adew plak...abg adi n da rest,,missing u looorrrhhh...

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management