Friday, July 22, 2011

Bila Photoshop Dikaji = Header Baru!!

ok,,untuk blogger baru macam aku..aku kena bergantung dengan kebolehan aku sendiri untuk buat banner..hehehe..aku nak cerita sikit pasal banner baru aku,,nak menunjuk sikit nih.. =)

my new banner using photoshop!!
fuhhh!!!!gila lama aku buat header nih..aku masih baru lg arr dalam kes2 edit gambar nih,,trutamanya bila masuk bab photoshop....haha..ahaaaaa,,ni la header transparent pertama yg aku rasa agak berjaya juga la aku buat..walaupun ada sedikit old skool..hahaha..better than the first one laaaa,,

header pertama aku,,1st time buat header guna photoshop..
noob kan???hahaha..pernah jugak aku terfikir nak order online minta buatkan header,,tapi rasa tak berbaloi bila kita tahu guna photoshop tapi tak usaha sendiri kan...dengan kudrat yg dianugerahkan ilahi ni,,aku pun try la buat header sendiri LAGI...haaa,,,header yg kat atas tuuu la hasilnya...apa komen anda??jangan komen yg teruk2 taw...nanti aku trauma tak nak buat heder sendiri lagi..hehehe..

thanks 4 reading...adios~~~

Reactions:

2 Pengkritik Jemputan:

AnAk dEneSor said...
This comment has been removed by the author.
Mohamad Saiful said...

haha...yg header abru ne amcm?? =)

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management