Thursday, July 21, 2011

Blog Saya Masuk RumputtMedia!!

pagi khamis yang mulia ni aku hiasi diriku dengan batik biru lama kepunyaan abah aku...katanya batik ni dia kena sponsor masa wakil pasukan bola sepak sabah dalam satu sukan kat Ipoh, Perak masa dia muda dulu. aku suka tengok dia pakai baju batik ni dalam gambar tu, malangnya body dia dah 'comel' dah sekarang ni..hahaha..


ok~~~ aku bukan seskema tu,,hahaha...aku nak cerita ckit pasal link blog aku kena tag kat rumputt.net..mcm ni citernyaaaaa,,tadi ada masa terbuang terluang dlm kelas Learning Support (LS)..so aku pun dengan rasa bosan yg teramat sangat pegi la surf blogspot nih..lalu,,hati aku tergerak(bagi dramatik sikit) utk klik kat link "stats" blog aku...lama dah kunun ndak membongkar system blogspot nih..

pastu mata suci ne terstuck la kat link "TRAFFIC SOURCE"...traffic source ne bgtau dari mana pengunjung2 blog kita dapat link blog kita..hehehe...aku taw la korang taw,,aku saja jak tulis 2....pastu aku pun ternampak la link ni kat sana,,http://www.rumputt.net/2011/04/cerita-di-sebalik-sandi-macam-saya.html...utk minggu ne,,aku dapat 56 traffic dari sana...boleh laaa,,hehehe..daripada ndak da kaaaannn,,, = ="

rupanyaaaaa,,~~~ aku kena tag sebab entri aku yg btajuk "Sandi Macam Saya"...rumputt.net buat entri pasal lagu Jimmy Palikat,,alaaaaa yg tajuk dia Sandi Macam Saya tuuu..sebenarnya,,entri aku xda kena mengena pun dengan lagu JP tuh...adehhh,,kira nasib aku laaaaa editor entri rumputt.net tu ndak masuk n baca blog aku...hahahaha......terkezut gak aku dorang tag aku kat entri lagu 2,,hahahaha....

bha cukup laaaa aaa,,,aku maw p dengar 2 lagu,,,serius aku mmg minat lagu 2...coooool..hahaha...thanks 4 reading

Reactions:

2 Pengkritik Jemputan:

samizul.net said...

Okay bah tu.. Manatau tu signal supaya kau rajin2 lawat balik sana [backlink] sama diorang, ehe.. d(^^,)

putra_chabee said...

uik,,boss...hehehe..kunun,,backlink lg ne..nda kena2 bha tmasuk sna.... haha

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management