Monday, March 14, 2011

Ckit LaGi aku Mati

hahaha...relax2,,tu sekadar tajuk jak tu.....sebenarnya aku mau citer pasal kehidupan yang amat bosan kat IPG Gaya tym2 cuti ni sampai boleh wat aku mati tawk......hehehehe.....aku xbalik rumah kat Lahad Datu sebab aku rasa xberbaloi,,,,,tiket pulang balik RM100...kalau aku kira2 stay kat cni,,,,seminngu xsampai pun RM100....hehehehe...bajet nih,,parents aku da call hari tu....diorang tanya kenapa aku xbalik,,pastu aku cakap la aku banyak keja nak wat n then malas maw kasi gerak barang2 aku dari bilik....aku takut nnt dorang offer belikan tiket lak,,,,aku xmau arrr susahkan dorang lagi.....cukup la,,,hehehehe....lagipun skng ni dah ada elaun sendiri.....so,,nak belajar berdikari lah konon... =)

hari ni hari kedua aku bercuti kat IPG,,memang bosan gila!!!!aku xtau mau jalan p mana....apa yang aku dapat buat juz maen Dota ngan kawan2 yang xbalik.........still xdapat ilank kan bosan ni.... =(
mini gath WASABER pun aku x pegi.....to be honest,,aku nak save duit....seniors aku jew yang p.....agak jelez la tengok pictures WASABERs kat mini gath 2...huhuhuhuhuhu...next gath aku mesti pegi,,xkira la apa halangan nyew...aku kena pegi gak... =)

aku tangah wat research pasal band Grey Sky Morning nih.........bila da siap research aku post k... =)
cukup la utk kali ni,,,tgh tension ni beb,,,,,huhuhuhuhu....cau cin cau,,, =(
wassalam..............................

Reactions:

3 Pengkritik Jemputan:

Ibrahim Ismail said...

You have up to 37++ followers and I just knew you have a blog! Will definitely let the other bros know about its existence. haha

Ibrahim Ismail said...

siok la blog ko saiful, every entry has its own story. and they're funny too! haha done reading the whole thing

putra_chabee said...

haha...xda la bro,,bru jak blajar blogging....tnggu la entry da mantOp bru btaw bro2 yg laen... =D apapun thanx yew bro sbb support,,,,TQ3..

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management