Wednesday, March 9, 2011

First time!!!

*SUARA HATI STUDENT*

haaaaa,,,,aku gembira sangat hari ni...sebab untuk pertama kalinya aku bangun seawal pukul 5 subuh untuk study kat IPGK Gaya ni...hihihhihi....aku xmau apa yang jadi dengan result pre-mock exam aku hari 2...hancussss beb,,,huhuhu...ni pun aku masih lagi buat revision...aku buat entri pendek jak ni........ =)
Trifles......
A & P......
A Worn Path.....
An Ounce of Cure....hihihihi
saja jak mau bagitau yang aku betul2 study,,memang rasa macam miracle la hari ni...hohohoho
bha geng2 karas ku sekalian,,,doakan aku dapat jawab penuh paper hari ni ya,,,,aku dah berusaha ni...

*muka stress knun tym study....haha

cukup la sampai sini jak ya...mau bsiap p dewan peperiksaan da ni,,
assalamualaikum w.b.t....

Reactions:

2 Pengkritik Jemputan:

mr_mrs mikko said...

ha, gud luck kio!!

eseh, smgt ah hari ni.. ;)

Ibrahim Ismail said...

Surprisingly we're also learning TRIFLES in our final sem. :)) So, study group?

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management