Wednesday, March 9, 2011

Lionel Messi joined Manchester United!!

MANCHESTER UNITED
STARTING LINE UP 2011

GK - Rui Patricio
CD - Slobodan Rajkovic
CD - Jonny Evans
RB - Max Andreasson
LB - Armand Traore
DM - Rodrigo Posseibon
RM - Arjen Robben
LM - Nani
AM - Lionel Messi
CF - Bojan Krkic
CF - Wayne Rooney

apa???terkezut????hehehehe...kepada geng2 karas Man United,,jangan marah aaaa....hehe....sebenarnya ni starting line up aku untuk game FIFA Manager 2011..hehehe...baru jak transfer Lionel Messi td,,dream team aku la konon ne,,sebenarnya aku ada Mario Balotelli sebagai reserve player...dah lama xmain FIFA Manager ni,,fokus dengan study n Dota jew,,,hehehe...sebenarnya dari FIFA Manager 2009 lagi aku da berazam maw beli Messi ni,,tapi duit xmencukupi...aku xmaen la guna cheat2 duit ni....hehehehe..transfer fee??123 juta beb,,tapi berbaloi jugak la...dak ni dalam padang n game sama jak,,superb joooo.......final F.A Cup lawan Arsenal FC tadi menang 3 - 0!!!hehehe...walaupun abang Messi xskor,,tapi dia bfungsi dengan excellent sebgai playmaker tadi,,glory-glory Man United!! =)
cukup2 la imaginasi aku neyh,,hehe...kepada peminat2 Man United yang dah excited tadi,,sorry aaaaa....memang sengaja pun maw buat korang excited n terkezut td.....hohohohoho

*ni la line up ori Man United 2010/2011...


korang ada suggestion pasal player yang aku patut beli pasne??? =)

Reactions:

0 Pengkritik Jemputan:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management