Sunday, August 7, 2011

Follow blog untuk apa??

isk!!bila join group2 blogger trutamanya kat facebook........blogger post link jak terus minta org follow,,yg aku heran tuh bila aku klik ink yg dorang bagi....citer ntah apa2,,info pun xda...sumer citer personal...pa benda tu????pastu suruh org follow.....motif??just untuk ramaikan follower??eeeuuuu........

hahaha..pedas??aku pun salah sorang dari mangsa perenggan pendahuluan kat atas..huh!!kadang2 aku terfikir jugak,,nak follow blog blogger lain dengan harapan blogger tu follow kita balik untuk apa..............?untuk ramaikan follower???lagi sekali...untuk apa ramaikan follower???untuk popular????nak popular buat la entri2 pedas,,gossip2 artis,,isu2 hangat........kutuk blogger lain..hahaha...mesti traffic naik,,percayalah....rasanya tak perlu nak meraih simpati follow blogger lain untuk blogger tu follow kita (sama laa...aku pun bingung),,,blogger semestinya dah pandai menilai sama ada blog tu layak d follow atau tidak...tak gitu???

publisiti murahan..hahaha


sapa yg makan strawberry pick n pay foh sang...dia la yg terasa masamnya...hmmmm,,aku karang entri ne sebab aku tak tahan tengok post2 kat group blogger yg merayu blogger lain follow dorang........

so,,aku minta maaf kalau terkasar bahasa..hehehe...salam ramadhan,,~~~

Reactions:

8 Pengkritik Jemputan:

Tc. Kichy :D said...

yezaaaa ito0 diaa..makan ciliiii XD

Ibrahim Ismail said...

Setuju sangat. Kalau blog nda ada kualiti, jangan harap la sy mo 'ikut'.

Ps. Epul ni blog makin berat la, susah mo load page tinggal komen segala. Dan lagi satu kalau dapat buat 'popup' comment ba, bawah setitng -> comments. Senang saya mo baca posts sblum ni. *haha pandai2 demanding kan*

Afiq said...

Hahaha~ Saya setuju Pul! Kalau hendak follow satu-satu blog tu harus ikhlas ya anak-anak! Bukan untuk ramaikan follower semata-mata.

Terima kasih!

Mohamad Saiful said...

kiciiii,,makan cili padi ne...bukan sebarang cili..hehehe

abg im,,thanks for da comment...maybe salah background pic..hehehe..da tukar daaaa,,hehehe..

afiq,,yerrrrr!!!thanx for da visit..hehehehe

Amiirah-Cassan said...

hahaha eeuuuuuu ,, jadi suda folo aku ka ? agagaga

Mohamad Saiful said...

erkkkkk.....hehehehe..sda jon,,lma sda aku pollow ko.. =)

Amy Syaquena said...

Setuku juga dengan apa yang awak katakan tapi tue lah biarkan saja mereka , blogger baru selalu macam tue la nanti bila dorang dah rasa bosan nak suh follow , stop la dia...
anyway salam kenal ye dari belog sinar raudah..

jom ke belog amy http://www.sinarraudah.com/2011/08/biskut-raya-tart-nenas-panas-ifa-raziah.html

Mohamad Saiful said...

salam kenal...=) thanks sbb support entri saya nih... =_

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management