Sunday, August 7, 2011

Janji FACEBOOKer

" Sunday remins me of Monday + I hate Monday = I hate both Sunday n Monday "

1st comment : LOL....
2nd comment : haha..lawak,,
3rd comment : Lol

kadang2 aku kecewa bila org comment macam situasi kat atas nih kat status post aku kat FACEBOOK dalam masa yg sama bersyukur sebab ada org sudi baca status post tuh...hehehehehe...tapi aku heran gak la kadang2,,mereka yg comment2 macam tuh motif dia apa??saja nak bgtaw yg dorang gelak bila baca status tuh.....??erk,,kerrrr nak membuktikan yg dorang bijak n memahami apa yg disampaikan dalam sesuatu status post tu...hmmm,,sebenarnya aku selalu gak buat macam tuuu...hehehehe...sejujurnya aku memang tak ada idea nak comment apa..so,,taip jak LOL pastu klik comment...senang cerita,,hehehehe..



sebaanarnya semua ni berbalik kepada niat individu tuh sendiri,,aisemen!!hahahaha...ok laaa,,sebagai facebooker tegar!!!korang sudi join saya untuk wat janji nih??? =)

" saya _________,,berjanji tidak akan mengomen status post kat facebook tuh kalau saya tak ada idea nak komen apa... "

amacam????ada bran?????sila post janji korang kat ruangan komen entri nih.....hehehehe...majulah facebook untuk blogger..lalalalala

Reactions:

2 Pengkritik Jemputan:

Ibrahim Ismail said...

Itula tu I pun naik malas dengan facebooker lemau ni. Dah tau takde idea bernas nak komen, log out dan pgi buat keje lain. Nak juga menempek depan facebook pastu bagi komen yang tak membina dan tak meroboh. Bagus 'LIKE' je, kan senang jari jemari boleh berehat.

Mohamad Saiful said...

hehehe...wah!!btl tu bng..saya sokong!!lagi..hehehe

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management