Tuesday, August 9, 2011

OMG!!URL saya ditukar jadi laman Bible??

bak kata JR Santos mat "pure talent" tuh,,OH MY GASS!!hahaha...gila terkejut aku tadi masa nak post link blog meraih simpati follower kat group Kawan Blogger kat facebook...aku pun dengan semangat ne kaaan,,aku p post la link URL aku....aku taip,,http://mymuzikholic.blogpot.com...

tunggu punya tunggu punya tunggu,,,,maklumlah WiFi IPG neyh tak ada lah laju sangat macam broadband n modem streamyx korang tuh..hehehehe..bila aku da mula nak rasa bosan menunggu tu,,tiba2 thumbnail n blog title URL aku tuh BERUBAH!!ni berubah betul2 keyh...bukan berubah olok2 macam cicakman,,superman n yg sama waktu dengannya...blog title aku jadi MEGA SITE OF BIBLE STUDIES..

tuhan jak yg taw macam mana tahap terkejut aku masa tu,,haahha...istighfar terus!!haha..masa ni aku fikir blog aku kena hack,,aku fikir lagi..."xkan kena hack kot??xda guna pun...blog ben ashaari lagi banyak follower,,wat pa maw hack aku"..hahaha..

rupanya!!!!!!!aku salah taip URL....adedeh,,cuba korang tengok URL aku taip kat atas...http://mymuzikholic.blogpot.com..korang perasan tak apa yg kurang??BLOGPOT..apadaa~~!!tapi yg peliknya,,napa dia guna mymuzikholic jugak....hmm,,kebetulan jerrr tuu...hehehe..

bha aku rasa cerita cinta aku sampai sini jak...maw tdo neyh!!
thanx for reading...

Reactions:

3 Pengkritik Jemputan:

Panggil aku Han said...

yang tu memang pasti dah semua url blog pn klau diletak nye blogpot tu mmgakan terus masuk ke site tu :D

Amiirah-Cassan said...

eyaa , betul cakap c han , hehe blogpot tuh yg salah tuh , hehe ,

Mohamad Saiful said...

haha..saja jak 2 saspen sikit,,korang bissing2 wat pa..hahaha...shhhhh,,

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management