Monday, August 8, 2011

GaySec Bongkar Identiti Penghina ISLAM

Assalamualaikum WBT..

mesti korang tak lupa pasal isu MAKCIK HAJJAH SITT ALWUZARA yg menghina Islam kat facebook kan??aku pernah terfikir nak buat entri pasal dia dulu...tapi tak ada selera nak cemarkan blog suci aku nih dengan cerita hamba Allah yg tak sedar diri tuh...

bagi sesaper yg tak kenal sapa sebenarnya mak cik nih,,sebenarnya dia ni pemilik blog https://makcikhajjahsittalwuzara.wordpress.com/....alaaaaa,,,blog yg hina islam tuh...ikut sukahati dia jak nak hina islam...nak tengok muka hamba yg tak tahu bersyukur ni???teruskan membaca ya...

aku dah try sabar bila tulis entri ni,,tapi tak tahan sial.....ada satu post dia yg hina Allah btl2 buat aku hangin....tengok post fb dia kat bawah..

sumber : www.benashaari.com
*istighfar* umat akhir zaman ni dah menjadi2,,Alhamdulillah nasib baik ada jugak pihak yg masih sedar dan sudah membongkar identiti sebenar makcik atheist nih...SAYA SAYANG GAYSEC!!!!!ahaaaa,,,krew2 GaySec nih la yg berjaya membongkar identiti sebenar amoi nih melalui #OPSRamadhan,,diorang nih memang gempak!!korang boleh tengok evidence OPS GaySec kat http://www.gaysec.org/..

"syaitan bertopengkan manusia"(Husyaimi, 2011)..hahaha..citation nih,,
malas nak cakap banyak,,tapi kalau betul la dak ne yg hina islam tu,,aku sarankan hukum pancung jak amoi nih...biar malaikat maut yg terangkan dengan dia tentang kesahihan Allah SWT serta keperibadian Rasulullah SAW..baru dia taw!!!kotoh!!!

Reactions:

7 Pengkritik Jemputan:

fahmie firas said...

Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Mohamad Saiful said...

insyaAllah...thanx for da visit,,

~NiZa Maksit~ said...

aikkk..suruh dia tukar skit nma dia 2..huh~

Mohamad Saiful said...

nma yg mna 1 nija??..sial kn dak ne,,ada ka maw kutuk islam guna nama org islam sndiri...eh,,sial la~~!!

Amiirah-Cassan said...

Ada yang mengatakan bahawa Arlene bukan Makcik tuh. Wallahualam. Si Arlene ni pun sudah buat laporan polis. Aku pun post benda yang sama pagi tadi. tapi aku takut jadi fitnah, post tersebut aku update sebab takut berlaku fitnah. :) Saya pun sayang Gaysec juga oo , hehe

Ahmad Safwan bin Idrus said...

Salam,

Sekarang berita dah jadi makin memeningkan sebab Si Tertuduh (Arlene) tu kata dia difitnah. Bagi aku la kan, takyahla kita asyik cari/kenal pasti siapa yg nak hina Islam tu. Sebab dah ramai sangat dah.

Lagi baik kalau kita perkuatkan diri sendiri, ajak ahli keluarga dan sesiapa yg kita kenal sekali utk kembali kpd yang Haq dan menjauhi kebatilan. Ini lebih baik, sebab fitnah akhir zaman ni susah kalau kita tersalah jalan. Senang saja nak buat/sebar fitnah di zaman teknologi canggih macam sekarang ni.

Mohamad Saiful said...

subhanallah....erm,thanks la yg sudi singgah...aku nak perbetulkan sangkaan korang kat post baru aku,,

http://mymuzikholic.blogspot.com/2011/08/aku-memfitnahbukan-dia-orangnya.html

TERIMA KASIH SAUDARA MUSLIM..

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management