Sunday, August 7, 2011

Lawak FACEBOOK

*LOL

ok~~ pada hari ahad yg amat boring nih aku pun gatalkan tangan aku nih untuk search layout facebook lama....korng masih ingat lagi tak masa facebook dulu2???tak ingat???tengok nih...

banyak beza ngan sekarang kan...

ohh tidaaak!!!aku bukan nak cerita pasal FACEBOOK lama vs FACEBOOK baru....aku just nak kongsi gambar2 lawak facebook ngan korang,,aku pungut dari google td........selamat bergelak!! =D


nak kahwin pu3 gunug ledang??

lawak hero kluang... =)

lawak bisnes kat fesbuk....

lawak nujum pak belalang.. hahaha

lawak batu belh batu bertangkup..hehehee
banyak g gambar2 lawak facebook nih,,,korang boleh search sendiri kat google.....taip jerr keyword,,LAWAK FACEBOOK....bertimbun lawak facebook kuar tuh,,hehehehe...sja nak kongsi,,gelak ngan korang..hehehehe...

thanks for reading!!!follow me eaaa...

Reactions:

0 Pengkritik Jemputan:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management