Sunday, February 27, 2011

Dinner UmaH aweK

*AKU DAN HIDUPKU*

citer ne brlaku kemarin,,pas larian 1 gaya 1 malaysia kat IPG ktorang,,aku dah janji ngan awek aku nak p umah dia sbb adew birthday party housemate dia........bila dah habis makan n menyemadikan blueberry cheesecake ke dalam perut buncit ku nih n da settle kemas2 barang sumer...aku pun tertiduuuurrrr,,huhuhu..punya sejuk tym 2!!!jgn salah fhm,,aku tdo depan kipas..sbb 2 sejuk..hahahaha.....bangun dr tido jak da terhidu bau orang masak,,,bau xda la sedap sgt pun...rasa lapar jew yg wat bau 2 sedap..hihihi..so,,awek aku yg prasan aku da bgn dr tdo pun ajak la aku makan,,aku pun start la wat2 muka malu aku,,haa???msti la 1st tu aku tolak....typical sabahan la katakan,,malu tp maw..hahahaha...

then awek aku ne yg wat2 xtaw aku wat2 malu(saja maw wat korang bingung.hihi...) pun p paksa aku makan,,knun la....cehh,,yg aku ne apa lagi...wat2 muka kena paksa makan ne...hahaha...klu aku flashback blk,,mmg lutcu la time 2....

*haaaaa,,ne sayur ntah pape awek aku masak...sedap gak la,,juz blemak ckit...sory syg,, =D
*terkezut???bkn makanan jepun ne ya...haha,,ayam masak itam negro nma dia..haha  
ne la lauk2 yg awek aku masak,,aku xtaw nk komen apa...tpaksa la puji,,hehehe...tp siyesly mmg sedap gak awek aku ne masak,,,huhuhu....ne first tym aku makan msakan dia....not bad syg,, =D 2 jak la yg aku nk kongsi,,hihihi...yg slebihnya aku tglkan sbg kenangan...hahaha...
palink manang!!!!

Reactions:

0 Pengkritik Jemputan:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Designed by Mohamad Saiful Amin | Bloggerized by Saiful - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management